Natti

God natt efter en rolig dag fast nu är jag rätt trött....

//Nikki


Mamma bakat cupcakes!


Outfit


Hej

Dagen har varit jätterolig tycker jag. I skolan baka vi så vi missa några pass och idrotten tråkigt men ändå. Vart på stan med Isabelle hela dan och vi gick där jättelänge för att leta present åt mamma men nu har jag hittat en perfekt. Kram Nikki


Vart på stan med Isabelle!


Vinst!

Vinst med 3-1. Gött och vi spela väll ganska bra tycker jag. Har precis ätit grillad cykling med pommes. Gott Gott!!
Imorgon blir det stan med bästaste Isabelle för att köpa present till min mamma som fyller år på fredag. Medla snart gå och lägga mig. Imorgon skola och sen stan. I skolan ska jag och två kompisar baka ~150 choklad muffins till föräldrakvällen. Men BYE!!

//Nikki


Tagga match nooo!!


Hej

Nu ska min brorsa klippa sig och jag ska följa med inte så kul men... Skolan idag var rolig redigera våra filmer som vi har gjort. Den blev väll bra förutom att våran lärare hade råkat ta bort ett av våra viktigaste klipp. Men Men....
I slutet av dan kolla vi på några bildspel från typ tvåan. Gud vad alla var söta haha. Sen ikväll blir det fotbollsmatch mot dom som är ett år äldre. Ska bli kul men HEJDÅ!!

//Nikki

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3541074/images/2012/pic_204654979.jpg" class="image">


Tack för alla kommentarer!!


Dagens outfit!


Glass jordgubbar och choklad!!


Ingen rubrik.....

Ingen simning för mig idag...
Imorgon blir det skola och sen fotbollsmatch. Ska bli kul. Men snart blir det väll middag och sen kolla på något bra på tv å sen nanna!!

//Nikki


Tjenamorrs!!

Simning snart med pappa kanske får se ifall jag orkar! Har ju inte simmat på ett tag nu så måste simma lite inför simtävlingen.... Men tjaooo.

//Nikki


Hej

Det gick bra på KM förutom att jag inte blev nöjd med höjdhoppet. Jag har hoppat 135 cm men idag hoppa jag bara 125 cm. Skulle hoppat högre än alla andra ifall jag skulle ha hoppat det jag hoppa. Men jag iallafall vidare i längdhopp och 60 meter. Så det var kul. Rätt så trött nu så ligger i soffan och kollar på tv och läser lite bloggar. Men ha det så bra kram!!

//Nikki


KM

Nu blir det KM ska vara med i höjdhopp längdhopp 60 meter och staffet. Hoppas att det går bra så ni får önska mig lycka till. Det här var bara ett lite snabbt inlägg på morgonen så HEJDÅ

//Nikki


Natti

Jätte trött efter fotbollsträning+simträning efter. Så nu måste jag ladda om inför KM imorgon oh hoppas på att jag går vidare i någonting. Så Natti.

//Nikki


Dagens outfit


Medaljen!!


Hallo

Förlåt men han verkligen inte blogga igår men här kommer lite:
Först uppstigning vid kvart i åtta sen cykla jag till Olivia för jag skulle cykla med dom till klassfotbollen. Första matchen 9.20 stog i mål och vi vann med 3-1. Andra matchen 10.20 spela jag ute och då vann vi med 2-0. Tredje matchen stog jag åter igen i mål och denna gången vann vi med 5-0. Fjärde matchen va jag utespelare igen och då blev det 0-0. Vi vann gruppen. Vi hade 10 poäng och tvåan hade 5 poäng så det var bra. Sen var det dags för slutspelsmatcherna jag stog alla dom. Först var det kvartsfinal och då spela vi mot FC Ryd när matchen var slut så stog det 2-2 så det blev sadden. Då spelar man 2+1 målvakt och det blev jag som fick stå. Men det blev inget mål då heller så då tog man ut målvakterna. Olivia gjorde målet och vi gick vidare till semifinalen. Då vann vi med 2-0. Så det blev final för oss för tredje gången. Den matchen vann vi ganska enkelt med 4-0 så vi vann hela klassfotbollen. Det var andra gången och senast vi vann var i 3:an. Sen när vi kom hem åt jag lite och duscha men sen så ringde Olivia så gick jag till henne. Vi gjorde inte så mycket förutom att vi satt och prata och så kolla vi på mästarnas mästare sen klockan 8:a. Jag tyckte det var rätt som gick vidare. Men sen behövde jag gå hem. Åt lite kolla på TV och sen gick jag och la mig.

Idag var det skola och då hade vi första passet och andra passet så planerade vi för när föräldrarna ska komma. Och sen hade vi ett lite kort pass innan idrotten. Men nu är jag hemma. Ikväll blir det simning och det ska bli kul för jag har inte simmat på ett tag nu.

//Nikki


Summer stile!!


Vi VANN jippi!!

Vinst med 7-1 bar spelat tjejor!!
Nästa blir att hämta Linus hos mina kusiner och sen fira inger! Ganska kul men hoppas det blir god mat....
Ligger i soffan och är ganska trött. Men imorgon blir det kul för då ska vi spela klass fotboll jippi😄😄
Men BYE sweeties!

//Nikki


Tagga fotbollsmatch!!

Snart fotbollsmatch mot dom som är ett år äldre. Ska bli kul.

Linus klass åkte ut på mål skillnad 1 mål. Tråkigt men aja.

//Nikki


Toohoo

Vaknat nu snart blir det frukost oh sen bar det iväg att kolla på Linus när han spelar. Kort inlägg men kommer mer under dagen I promise!

//Nikki


Natti

Ikväll har vi varit hos Olivia och deras familj. Vi typ snacka kolla på tv och checka instagram hela tiden. Men det var kul. Nu är jag hemma och ska sova. Imorgon blir det först att kolla på Linus när han spelar klassfotboll och sen har jag en serie match. Det ska bli kul. På söndagen är det min tur att få spela klassfotboll. Men måste sova nu så GODNATT!!

Konstig bild men jag bjuder på den....


Trötthets stilen!!!


Let's dance

Tittar på let's dance nu och sen blir det pizza för familjen eller rättare sagt kebab tallrik för mig. Men kram!!


Klubba!!

Äter en god klubba. Visst var den lite rolig???


Oooooo

Snälla har ingen bra idé vad jag ska skriva om snälla hjälp mig.....

//Nikki


Tjaaaa

Sorry för inte så mycket bloggning idag.
Men här kommer lite om dagen:
•frukost
•Skola
•1 passet engelska
•2 passet hade jag muntligt matte NP
•3 passet film om stormakts tiden
Sen var dagen slut och nu ligger jag och solar fast det är lite mer moln idag än vad det har varit så den skyms hela tiden typ (jobbigt).
Vilar en dag till tills jag får simma igen eftersom jag har haft och har lite halsont och förkylning.
Mer inlägg kommer.

//Nikki


Svar på kommentar!!

Fick en fråga från Anna (annadalstrom.blogg.se)
Svar: jag vet inte vart dom är köpta för jag fick dom från min kusin sen hon var utomlands.

//Nikki


Natti

Vart en helt underbar dag och klassen kommer nog att bli bäst!!! Va iallafall skit roligt på Helena. Men nu måste jag sova.....


Eurovision song contest 2012

Nu sitter jag och kollar på Eurovision song contest med la familla. Nån bra låt tycker jag det har varit men inte så många. Men vill fortsätta kolla nu så HEJDÅ!!

//Nikki


Bikinin!!

Vad tycks???
Färgen är inte sånn i verkligheten...


Badat!!!

Idag har varit en fantastik dag. Har precis varit och badat med Isabelle och så var Olivia Elsa Maja Felicia och Marilyn där också och vi hade jättekul.
Men nu sitter jag ute och gör läxan i det sköna vädret.
Köpte den där bikinin jag prata om men ni kanske får upp en bild på den senare ikväll eller imorgon.

Kram Nikki


Solar

Nu har jag varit på stan ett litet tag med Isabelle. Hitta en bikini som jag ville ha som jag nog ska köpa sen. Men nu ligger jag och har det skönt i solen. Så himla varmt hoppas att det håller i sig. Men man kommer nog bli lite brun under dom här dagarna hoppas jag!
Dricker saft också haha....


Outfit today


Vaken

Vakna precis och sen blir det skola. Efter det blir det stan med bästaste Isabelle. Mer blogning kommer under dan.

Kram Nikki


Sov gott

Nu ska jag lägga mig och sova. Det ska bli skönt efter den underbara dagen som har varit.
Fotbollen gick bra men det var bara så himla varmt.
Imorgon blir det en jätterolig dag tror jag. Går i skolan i tre timmar och sen blir det att gå på stan med Isabelle. Ni kommer få massor av uppdate det lovar jag.
Tatt en skön dusch precis men nu måste jag sova.

Bild på mej från trean haha....

//Nikki


Fotboll NEXT


Hej Hej

Njuter fortfarande men snart bär det av till fotbollen. Hur mår alla?
Älskar kommentarer så kommentera på bara svara på allt!!!
Men hare så bra❤

Nikki


Följ mig på instagram!!

Jag heter NikkiBrockmar...


Underbart!


Sola nu!!


Home

Hemma från skolan!
Vart en helt okaj dag i skolan. Rasterna var klart bäst eftersom det är helt underbart väder ute. Typ njöt av solen bara och så får vi hoppas att det fortsätter va så om inte varmare.
Men ska äta mellis nu och sen ska jag sola.
I eftermiddag/kväll blir det fotbollsträning fast är fortfarande förkyld så ska ta det lugnt och typ bara stå i mål.
Mer bloggning kommer under dagen eftersom jag fatta vad det var som jag gjorde fel haha....

//Nikki


Natti

Yes nu funkar det att blogga från mobilen så nu kommer jag att blogga mer!!

Men GOD NATT på er!

//Nikki


Hejsan

Hejsan förlåt att jag inte har bloggat idag men jag har inte hunnit. Varit med Isabelle all day och haft det väldigt roligt. Fotat, köpt glass, lockat håret och målat lite.

Men nu sitter jag och kollar på Eurovision song contest.
Har inte varit så jättebra låtar enligt mig.

Skolan idag har väll varit helt okej tycker jag.
Längtar verkligen tills på torsdag. Börjar senare och slutar tidigare för vi ska få träffa våra nya klasser.

Men ska sova snart så BYE BYE!!

//Nikki

Ps. Bild från dagen när vi skulle spela in våran film.


Hi there!

Hejsan! Ville bara säga i det här inlägget att ni görna får följa min kompis Isabelles blogg, den heter bellasphotoandlife.webblogg.se
//NIKKI


Hello sweeties

Hejsan nu är jag hemma från den första skoldagen på denna vecka. Det var som en helt vanlig måndag inte så jätte kul men jag kan berätta lite, första passet så skulle vi skriva lite om vår skolresa och efter det så hade vi SET. Andra passet hade vi elevens val typ. Fast det  var några som gjorde det muntliga nationella provet i engelska och en av dom var jag. dte gick väll ganska bra tycker jag. Men det var några också som fick testa ett nytt TV-spel. Jag fick testa det under rasten med min kompis Gina. Jag tyckte spelet var roligt. men eftersom vi spela det där spelet så missa vi lite av lunchen så vi fick typ skynda oss jättemycket. Sista passet hade vi idrott men då var inte jag med för jag har åkt på en förkylning. 
Men nu är jag hemma och har typ inget att göra fast det är så fint väder ute. Men senare i efter middag blir det kul för då ska jag spela DM-match med 98:orna eller det är ganska många från mitt lag som är med men ändå.
Det kanske inte kommer bli så många inlägg som det var på min förra blogg som jag hade med min kompis för min mobil krånglar ju nu och jag är inte inne på datorn så ofta men jag ska ändå försöka skriva minst ett inlägg om dan.

Kram Nikki


Några roliga bilder från bussen!


HiHi


Helgen

Hejsan nu är jag hemma igen efter en super rolig långhelg. Som ni har förstått har jag inte kunnat blogga för min mobil krånglar. Men här kommer det.

Torsdag: Klockan 10.00 var det samling för avfärd tiull bodaborg för klassresa. vi åkte buss ner och var framme klockan 11.30 ungefär. Då gick vi up till dom olik inredda lägenheterna som vi skulle bo i. Jag fick bo i spök-lägenheten tillsammans med mina kompisar Olivia, Elsa, Izabelle, Jack, Hampus och Ludvig och tre stycken föräldrar. Sen så åt vi våran matsäck som vi hade med oss. Efter det var de dags att sätta igång me dom olika cellerna. jag gick med Izabelle, Hampus och Ludvig som jag tyckte var en väldigt bra grupp. Cellerna var väldigt roliga men också väldigt svåra. dennna dagen klara vi bara 3 celler men det tyckte jag var bra ändå. Till middag fick vi god kyckling och potatis. På kvällen var det dags för kvällsaktiviteter. Då fick man välja vad man ville göra. T.ex så kunde man spela fotboll, kolla på film, spela WII/X-box m.m. Men sen var det dags att sova. I min lägenhet spela vi kort och så prata vi jättelänge. men till slut så somnade vi och då va klockan halv ett ungefär.

Fredag:Då gick vi upp tidigt för vi skulle göra iordning oss och börja packa för vi skulle ju åka hem sen på kvällen. På för middagen så körde vi något som hette trippelkampen och då delades vi upp i två olika lag. Det var fem olika grejer som vi gjorde. Mitt lag vann tre grenar och det andra laget två. Som pris fick alla tjugo kronor att handla för i kiosken som fanns där. När vi var klara så fick vi fika och sen var det dags för klätterväggen för dom som ville. Jag valde den svår vägen och jag kom ända upp. Men sen var det dags för den avgörande delen i trippelkampen och då skulle man cykla bodybike. Det var jätte kul fast svår i början. Då förlorade mitt lag. Sen var det lunch och då var det tacosbuffe. Alla skyndade sig för alla ville in så fort som möjligt i cellerna igen. Denna dag fick mitt lag ihop hela 8 celler. Så samanlagt fick vi ihop 11 celler. dom vi klarade var Tuff, Tuffare, så vi kom till tuffas fast den var omöjlig att klara, men sen så klara vi djungéln, spindeln, race, quismaster, mumien, upplyst, galleriet,farmen och spökhuset.  Det roliga var slut och det var dags att åka hem. På hemvägen stannade vi och åt på McDonalds. Nu vet ni allt om vad vi gjorde på vår klassresa. 

Lördag:Igår gjode jag inte så myvket förutom att jag var och fika hos min farmor, va med Elsa och Maja. Sen på kvällen var jag och min lillebror  hemma själva och hade det mysigt. För min mamma och pappa var på fest.

Söndag:Idag har jag mest legat och slappat.

Nu vet ni hur min långhelg har sett ut. nedan så får ni några bilder oxå.

Slush.Vi åkte segway oxå fast inte jag.


Hemma

Nu har jag varit och simmat. det var kul fast jobbigt. hade lite ont i benet fortfarande och lite i armen sen sprutan igår men det gick bra. Nu sitter jag och längtar tills imorgon för då blir det klassresa till boda borg och det ska bli väldigt kul. Har inte packat klart än så det måste jag göra sen. kanske inte blir så mycket bloggning eftersom det är något konstigt med min mobil. Det går inte att lägga upp inlägg nämligen och då står det "felaktigt anrop du måste skriva både rubrik och text" fast jag har skrivit det. Så ifall nån vet hur man gör så snälla skriv i en kommentar hur man gör. Måste hjälpa mamma med maten nu så HEJDÅ!

//Nikki


Dagens outfit

Dagens outfit kommer här.


Hejsan

Hej mitt namn är Nikki ock jag är en tjej på snart 13 år.
Här på min blogg kommer ni att få läsa om mig och min vardag m.m.
Jag älskar sport speciellt simning men jag håller också på med fotboll och handboll.
Jag bor med min pappa,mamma och min lillebror Linus.
Förut drev jag en blogg med min kompis Izabelle men vi ville ha varsin blogg så vi slutade med den bloggen.
Hennes blogg heter bellasphoto andlife.webblogg.se ifall ni vill läsa den.
Det var lite om mig.

Kram Nikki


välkommen

hej och välkommen till min nya blogg.

Välkommen till min nya blogg!


Om

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Nikki Brockmar

Hejsan mitt namn är nikki och jag är en tjej på snart 13 år. På den här gloggen kommer ni att få läsa om mig och min vardag. Hoppas ni vill fortsätt läsa denna blogg för då blir jag glad. Nikki

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus